תרופות סבתא

סיפורי החלמה מכל העולם

אוסף של סיפורי החלמה מכל העולם של אנשים מעוררי השראה שריפאו את עצמם ממחלות כרוניות הנחשבות בלתי ניתנות לריפוי- תמצאו כאן

howtheyhealed.gufnaki.com

טיפול אלטרנטיבי פרקינסון

מחלת הפרקינסון פוגעת באחוז אחד מן האוכלוסייה מעל גיל 70 כאשר האזור במח שאחראי על התנועה (איזור התאים שמייצרים דופמין ) מתחיל להתנוון ולמות. עם אובדן הדופמין הסימפטומים הראשונים הם רעד ואיטיות בתנועה. התרופות הקונבנציונליות לפרקינסון יעילות באופן מוגבל בלבד וגורמות להתמכרות : מהן החלופות לטיפול בפרקינסון?

תזונה למחלת פרקינסון

העיקרון המרכזי בקווי התזונה המתאימים ביותר לחולי פרקינסון הוא להגביר את כמות האנטי אוקסידנטים שיאטו את תהליך החמצון בתאי העצב במח. הרבו לצרוך מזונות בעיקר ירקות ופירות שמכילים גלוטטיון (האבא של כל האנטיאוקסידנטים). גלוטטיון נמצא במספר ירקות ופירות כמו אבוקדו וברוקולי אבל גם בתבלינים כמו כורכום הל (קרדמון) וקינמון. הרבו לצרוך גם ירקות ממשפחת המצליבים כמו ברוקולי, כרוב ניצנים וכרובית שמכילים חומר אשר מגביר את רמות הגלוטטיון בתאים. הימנעו ממוצרי חלב כיוון שיש הוכחות שצריכה מוגברת של מוצרי חלב מובילה לעליה בשכיחות מחלת פרקינסון.

אלפא ליפואיק אסיד לחולי פרקינסון

- אלפא ליפואיק אסיד הוא אנטי אוקסידנט חזק שעוזר ביצור של גלוטטיון וניתן יחד עם תוסף התזונה אצטיל אל קרניטין לטיפול בפרקינסון. המינון לחולי פרקינסון הוא 30 מיליגרם אלפא ליפואיק אסיד ו300 מיליגרם של אצטיל אל קרניטין. יש ליטול את התכשיר עם ארוחת הבוקר

קואנזים q-10 לפרקינסון

רכיב זה שנמצא בכל תא ותא בגוף הולך ואוזל עם השנים ומסיבה זו פרקינסון היא מחלת זקנה. קו אנזים קיו 10 נחשב כמעכב את תהליך ההידרדרות בפרקינסון במיוחד בשלבים הראשונים של המחלה. לפיכך קחו את התוסף הזה למשך מספר ימים יחד עם ארוחת הבוקר. אם אתם רוצים לצרוך קואנזים קיו 10 מן המזון, כדאי לדעת שהוא נמצא במזונות כמו סרדינים, תרד, ברוקולי, נבט חיטה ודגנים מלאים.

אן- אצטיל ציסטאין לחולי פרקינסון

אצטיל ציסטאין הוא חומר המוצא של גלותטיון ועל כן הוא עוזר לחדש את המלאים של הגלוטטיון בתאים. המינון המקובל לנטילת אן-אצטיל-ציסטאין הוא 100-250 מיליגרם בבוקר לפני ארוחת הבוקר.

מינרל קורט סלניום לחולי פרקינסון

סלניום הוא מינרל חזק מאוד שמסייע בהעלאת רמות הגלוטטיון המיוצרות באופן עצמוני בגוף. קחו מינון של 50-100 מיקרוגרם סלניום ליום כאשר עדיף לקבל אותו מן המזון ( נמצא הרבה באגוזי ברזיל) ולא מתוסף תזונה. כשלוקחים סלניום כתוסף תזונה יש לעשות זאת יחד עם הארוחות- ולא על בטן ריקה.

צמח המרפא אשווגנדה (ויטניה משכרת) לחולי פרקינסון

צמח הודי זה הוכח כמסייע להפחתת התסמינים של הפרקינסון. למשל הוא מפחית את הדיסקנזיות (תנועות לא רצוניות) שמאפיינות חולי פרקינסון הלוקחים דופיקר ובנוסף לכך אשווגנדה משפרת מאד פעולות מנטליות שלעיתים יורדות עם התקדמות המחלה (אובדן זכרון למשל). צמח המרפא אשווגנדה הוא גם אפרודיזיאק ידוע: מעורר תשוקה מינית (ליבידו) שאף היא נחלשת עם הגיל

ויטמין E לפרקינסון

לחולי פרקינסון מומלץ לקחת כ200 יחידות ויטמין E יחד עם הארוחות. אפשרות אחרת היא לקבל את הויטמין E מן המזון. תמצאו אותו ברמות גבוהות בעיקר בזרעים כמו פיניונס (צנוברים), אגוזים, נבט חיטה, תרד, וירקות עלים ירוקים אחרים.






















כל המאמרים על:



אולי יעניין אותך גם