תרופות סבתא

סיפורי החלמה מכל העולם

אוסף של סיפורי החלמה מכל העולם של אנשים מעוררי השראה שריפאו את עצמם ממחלות כרוניות הנחשבות בלתי ניתנות לריפוי- תמצאו כאן

howtheyhealed.gufnaki.com

תרופות סבתא לפטרת ציפורניים

טיפול אלטרנטיבי בפטרת הציפורן: האם הציפורניים שלכם מתחילות לפתח נקודות מצהיבות שמתרחבות? האם המרקם שלהן מתעבה ומתקשה? האם הן  מתעקלות, ואפילו מגיעות למצב כאב או של נשירה?- סביר להניח שאתם סובלים מפטרת הציפורניים- בעיה מביכה ושכיחה שגם קשה יחסית להיפטר ממנה. החדשות הטובות הן שישנם אמצעים טבעיים אפקטיבים לחיסול פטרת הציפורניים (תרופות סבתא לפטרת ציפורניים) – אם כי תצטרכו להתמיד בהם כדי לראות תוצאות.

טיפול אלטרנטיבי בפטרת הציפורניים: האם פטרת הציפורניים מסוכנת ?

כל הפרעה בריאותית קטנה- גם אם היא נתפסת כזניחה יכולה להתפתח ל"משהו גדול ומסוכן". הסינים אומרים כי אימפריות שלמות יכולות לקרוס בגלל מסמר קטן שהיה חסר בפרסת הסוס ("בגלל המסמר קטן שהיה חסר בפרסת הסוס, נפל הסוס, נפל הפרש, נפל הגדוד, הלך הקרב, הלכה המלחמה, ונפלה כל הממלכה...). אם לשים את הדברים בפרופורציה, כל עוד לא מדובר בחולי סרטן, חולי סוכרת או איידס פטרת ציפורניים כשלעצמה אינה מסוכנת אבל היא עשויה להעיד על מערכת חיסון מאותגרת ולא מספיק חזקה שעוד עלולה לאפשר לפטריה להתפשט פנימה למערכות גוף אחרות. מסיבה זו יש לטפל בפטרת הציפורניים מייד, להדוף החוצה את הזיהום ולא להזניח את הטיפול. כאמור מוטב לטפל בה באמצעים ביתיים פשוטים ולא בתרופות מרשם שלוקחים דרך הפה במיוחד כיון שישנם תכשירים זולים, נגישים ובעיקר אפקטיביים- ממש אצלכם בבית.

האם יש תרופות סבתא לפטרת ציפורניים? מהם הקוים המדריכים לטיפול טבעי בפטרת ציפורניים?

טיפול אלטרנטיבי בפטרת הציפורן: שמן עץ התה לטיפול בפטרת הציפורניים

שמן עץ התה המופק מעץ באוסטרליה ניחן בתכונות אנטי פטרייתיות, אנטי חיידקיות ואנטי וירליות. הואט מחטא את הזיהום שנגרם מפטרת הציפורניים ומחסל אותו. טבלו צמר גפן עם כמה טיפות משמן עץ התה (במצבו הטהור) ופזרו את הטיפות באיזור הציפורן הנגועה מפינה לפינה. יש לחזור על פעולה זו פעמיים ביום בבוקר ובערב אחרי המקלחת ולאוורר את כף הרגל החשופה. טיפול זה נחשב אפקטיבי מאד והצליח להרבה אנשים שסבלו מהבעיה של פטרת הבציפורניים אבל: הוא דורש סבלנות והתמדה. את השינוי החיובי לא רואים מייד כיון שרקמת הציפורן הבריאה מתחילה לצמוח ממצע הבסיס שלה ולוקח לה להגיע לאורך מלא אחרי כ6 עד 9 חודשים בממוצע- אבל הטיפול בשמן עץ התה יעצור את ההתפשטות של הפטריה כלפי מטה (אל בסיס גדילת הציפורן) ואכן תראו שהציפורן החדשה שצומחת הינה בעלת צבע ומרקם בריאים.

תרופת סבתא לפטרת ציפורניים: שמן קוקוס כטיפול טבעי בפטרת הציפורניים

טיפול אלטרנטיבי בפטרת הציפורן עושה שימוש בשמן קוקוס. גם לשמן קוקוס יש תכונות אנטי פטרייתיות מובהקות כיון ששמן הקוקוס מכיל חומצה קפרילית- ממס חזק לדופן תא הפטריה. אתם צריכים להבין שהקושי לחסל פטריות מונח בדופן העמידה של תא הפטריה- דופן (ממברנה) שקשה מאד לשבור אותה – אבל החומצה הקפרילית עושה זאת באלגנטיות ומותירה את האורגניזם הזה חשוף וחלש עד כדי הכחדתו. הניחו שמן קוקוס על איזור הציפורן הנגועה פעם אחת ביום וטלו כפית שטוחה של שמן קוקוס גם דרך הפה. תופעת לוואי חיובית של נטילת שמן קוקוס תתבטא גם במערכות אחרות של הגוף: לשמן קוקוס יש תכונות מועילות רבות אחרת גם על מראה השיער והעור, ובעיקר על מערכת העצבים ועל שיפור הזיכרון.

שמן אורגנו מחסל קנדידה ומהווה תרופת סבתא לפטרת הציפורניים

שמן פוטנטי אחר הוא שמן אתרי המופק מעלי האורגנו. אורגנו (מיורן) אינו רק תבלין שמעשיר את טעמי המטבח האיטלקי אלא גם תרופה עוצמתית נגד וירוסים ונגד קנדידה (פטריה). שמן אורנו מכיל ריכוז גבוה של חומצות פנוליות אשר משמידות גם הן את דופן הפטריה ומחסלות אותה. בשונה משמן עץ התה – הוא חזק יותר ועלול לצרוב ולגרות את העור בסביבת הציפורן לכן יש למהול אותו עם שמן נשא כמו למשל שמן זית ולהניח מספר טיפות על הציפורן שנגועה בפטריה.

תרופות סבתא לפטרת ציפורניים: סודה לשתיה וחומצת לימון

החומר הבסיסי החזק ביותר בטבע הוא סודה לשתיה. שום פטריה לא יכולה לחיות על מצע של סודה לשתיה (לכן הסבתות שלנו היו מנקות את שולי הכיור השחורים מפטריות רק עם סודה לשתיה + לימון ומשיגות אפקט של אקונומיקה בלי הריח והסכנות של אדי הכלור). אם תערבבו את הסודה לשתיה עם חומצת לימון, או עם חומץ תפוחים האפקט האנטי פטרייתי יוכפל, לא "יתן לפטריה אויר לנשימה" והיא תחוסל. החומצה שבחומץ או בחומצה הציטרית חודרת את סיבי הקולגן של הציפורן הנגועה בפטריה ומאפשר לסודה לשתיה להגיע אל תאי הפטריה ולהכחידם כליל. יותר מכך הטיפול הפשוט הזה שיש לבצעו מדי יום ובהתמדה – ייטיב גם עם מראה הציפורן הנגועה עד להחלמה המלאה. למה? כיון שלעיתים קרובות פטרת ציפורניים מתבטאת בציפורניים צהובות בעלי גוון ירוק-ירקרק ודוחה. החומצה גם תבהיר את אותם איזורים מוכתמים ותשיב לציפורן את צבעה המקורי הבריא בהדרגה.

מדוע פטרת הציפורניים שכיחה יותר ברגליים מאשר בציפורני הידיים?

משתי סיבות: ראשית ציפורני הרגליים באופן טבעי נמצאות במקום סגור ולא מאוורר מספיק כמו למשל בנעלי התעמלות סגורות. עצם ההזעה בתוך נעליים כאלו גורמת למצב להחמיר כיון שסביבת המחיה האידאלית לפטריות הציפורניים היא סביבה "טרופית" קרי חום ולחות. לעומתן ציפורני כפות הידיים נוטות להיות מאווררות ויותר חשופות לשמש לחמצן ולאור- מה שמקשה על נבגי הפטריה להתפתח ולשגשג. הסיבה השניה קשורה לזרימת הדם. כפות הרגליים מקבלות זרימת דם פחות טובה יותר יחסית לכפות הידיים ולכן לוקח להן יותר זמן להחלים ממצבים שנוגעים לבריאות כף הרגל בין אם מדובר בדלקת, פטרת הציפורניים, או שבר במטה-טרסל (עצמות כף הרגל).

טיפול טבעי בפטרת הציפורניים דורש התמדה

מה שנדרש מכם הוא להתמיד בטיפולים הביתיים הטבעיים הפשוטים שצוינו לעיל. כאמור פטריה היא יצור עקשני מאד ועמיד מאד שלא מוותר בקלות ולא נכנע מהר לטיפולים גם לטיפולים אגרסיביים. בין אם תלכו על חלופות כימיות (תרופות מרשם) או על הפטנטים הטבעיים הביתיים ההחלמה המלאה עשויה לקחת חצי שנה עד לגדילת כל הציפורן הבריאה. הסוד הוא להקפיד להניח על הציפורן הנגועה את התכשירים הנ"ל מדי יום ברציפות (והדגש הוא עלן מדי יום), לאוורר את הציפורן, לחשוף אותה לשמש ולא לשכוח שבמקום להרוג יתוש יתוש - מוטב לייבש את הביצה.






















כל המאמרים על:



אולי יעניין אותך גם


חומר למחשבה

  • המרפא האולטימטיבי לכל דבר הוא מים עם מלח: דמעות, זיעה או הים

    איסק דינסן, סופרת דנית