אוסף של סיפורי החלמה מכל העולם של אנשים מעוררי השראה שריפאו את עצמם ממחלות כרוניות הנחשבות בלתי ניתנות לריפוי- תמצאו כאן
רק 60 קלוריות, היא טעימה והכי חשוב מבחינתו של אדם שרוצה להפחית משקל – היא מביסה את הפחמימות בכל הנוגע להשריית תחושת שובע. אנשים קמים בבוקר ואוכלים מתוק ואז כל היום הם מרגישים צורך לנשנש – כך שכל היום הופך לארוחה מתמשכת אחת וזה המתכון הבדוק להשמנת יתר. עדיף להחליף את הפרוסות או את המאפה של הבוקר בביצה- ואז לא תרגישו צורך לכול עד לארוחת הצהריים. צרכו רק ביצי חופש אורגניות בלבד.
במיוחד אם היוגורט דל שומן. למה? כיון שיוגורט משופע בסידן ולסידן יש יכולת למנוע את הספיגה של השומנים בתזונה מן המעי לזרם הדם – ממש כפי שעושים כדורי הרזיה מסוימים כמו אורליסטט. כמובן שמדובר על יוגורט ללא סוכר וללא חומרים משמרים. בכל הנוגע למוצרים מהחי חובה לצרוך מוצרים אורגניים כדי לשמור על בריאות אופטימלית כיון שבעלי חיים מואבסים לעיתים קרובות על ידי המגדלים שלהם בהורמוני גדילה ובאנטיביוטיקה. הם פועלים מטעמי חמדנות להגביר את התפוקה – ואתם משלמים מחיר בבריאות.
למרות היותם עתירי שומן פיסטוקים מכילים גם חומרים טבעיים שמדכאים את התיאבון ובגדול- חופן פיסטוקים יכול להשביע אתכם ולדכא את התשוקה למתוקים. ראו מאמר שלם על יתרונות הבריאות של פיסטוקים באתר.
המלך של הפירות המקרמיים אבוקדו לא רק משופע בגלוטטיון אבי אהבות האנטיאוקסידנטים, אלא הוא אוכל מרזה כיון שאכילתו מעלה את הורמון בשם לפטין אשר משדר למח תחושה של מלאות ושובע. לפטין גם מעלה את קצב חילוף החומרים ומאפשר יותר שריפת קלוריות בזמן מנוחה.
נכון אמנם שבקצת שמן זית יש הרבה קלוריות אבל גם אותו אנו מכניסים לרשימת המזונות המרזים. למה? כיון שבשמן זית יש חומצה אולאית וכשזו מגיע למעי היא מתניעה תהליך ביוכימי מורכב שמאותת למח: הגוף שבע!
לא רק שהוא עשיר בחלבונים ובנוגדי חמצון – פול הוא גם קטניה מאד טעימה שמשחקת תפקיד במניעת שומן בטני – רקמת השומן הכי מסוכנת בגוף בגלל היותה קשורה להתפתחות סוכרת ומחלות לב.
פטריות: או שאתם אוהבים אותם או שאתם מתעבים את המזון הזה אבל מה שכן – הן הפכו להיות חלק הכרחי מדיאטת הרזיה של ידוענים שמקפידים להמיר ארוחה אחת ביום לארוחה המבוססת על פטריות. לא ברור אם בפטריה עצמה יש חומר מרזה באופן ישיר אבל מדובר במזון בעל אינדקס גליקמי נמוך – עם כמעט אפס קלוריות, הרבה סיבים חלבון ברזל ואבץ. ארוחת פטריות יכולה להיות מאד טעימה, להשביע ולדכא את התיאבון לנשנש עוד ועוד. פטריות לא מומלצות לאנשים שנוטים לסבול מקנדידה.