תרופות סבתא

סיפורי החלמה מכל העולם

אוסף של סיפורי החלמה מכל העולם של אנשים מעוררי השראה שריפאו את עצמם ממחלות כרוניות הנחשבות בלתי ניתנות לריפוי- תמצאו כאן

howtheyhealed.gufnaki.com

מולסה

סובלים מעצירות קשה? בואו להבין מדוע כף מולסה בבוקר עשויה להיות הפתרון המתוק שלכם לעצירות, כמה מולסה לקחת ומאיזה סוגי מולסה עדיף להימנע

מולסה לעצירות: ריכוך במקום כיווצי מעיים

חומרים משלשלים (לקסטיביים) כמו קסקרה, עלי סנה , מיץ אלו ורה או תה טיבטי שככל הנראה מכיל עלי סנה- ממריצים את המעיים -קרי מגבירים את רמת הפריסטלטיקה שלהם (כיווצים)- וכך מסייעים לאנשים שסובלים מעצירות כרונית "לשחרר את המטענים המיותרים" שהצטברו במעיים. הבעיה בחומרים הללו מונחת בתופעות הלוואי: הם יוצרים סוג של התמכרות, המעיים מתרגלות לסמוך על התוסף החיצוני, הופכות תלותיות בו - ועם הזמן מתעצלות לעבוד לבד (תסמונת המעי העצל).

מולסה לעצירות: עובדת על ידי ריכוך הצואה

טקטיקה אחרת להשתחרר מעצירות היא לרכך את תכולת המעיים, ולהפוך את המרקם של הצואה רך ונוזלי יותר. בהקשר זה, אחת התרופות הביתיות הטובות יותר שעושה את העבודה היא מולסה. יש לא מעט עדויות על אנשים שסבלו מעצירות כרונית קשה שמצאו מזור עם כף מולסה אחת ביום.

מולסה לעצירות: איזה סוג לבחור?

בחרו במולסה מסוג blackstrap נטולת גופרית בלבד כיוון שהמולסה הזו עשירה יותר בברזל ובמינרלים חשובים אחרים כמו נחושת ואבץ. מהלו כף מולסה אחת בתוך מים חמימים ושתו את התערובת כל בוקר מיד כשאתם קמים מן השינה. אנשים שסובלים מעצירות קשה מדווחים שהפטנט הזה עובד להם מהר.

מולסה לעצירות: למי פתרון זה לא מתאים?

מולסה היא פתרון טבעי מדהים לא רק למי שסובל מעצירות קשה. מולסה מעכבת הלבנת שיער ומונעת את האפרתו, מסייעת לטיפול טבעי בדיכאון, היא מסלקת בצקות, וכן היא מתאימה כטיפול טבעי לנשים שסובלות מדימומי וסת קשים (פיברואידים ברחם). יחד עם זאת מולסה לא מומלצת לאנשים סוכרתיים או לאנשים עם נטייה לסכרת וכן לאנשים שסובלים מקנדידה כרונית,בגלל רמות הסוכר הגבוהות שלה.






















כל המאמרים על:



אולי יעניין אותך גם


חומר למחשבה

  • הפסקתי לרשום תרופות לפציינטים שלי כאשר בחנתי מחדש את התובנה שהטבע הוא המרפא היחידי האמיתי כיון שהוא עושה שימוש במנגנוני ההגנה הטבעיים של הגוף. תפקיד הרופא הוא לשתף פעולה עם תהליך הריפוי של הטבע ולא "להחליף" אותו. והטבע?- מרפא לאט לאט ובמתינות (ממש כמו שעצים גדלים לאט ובהדרגה)- ולא ב"מהירות הבזק" מהיום להיום -  כפי שחלק מיצרני התרופות מבטיחים.

    הנרי ביילר, רופא