תרופות סבתא

סיפורי החלמה מכל העולם

אוסף של סיפורי החלמה מכל העולם של אנשים מעוררי השראה שריפאו את עצמם ממחלות כרוניות הנחשבות בלתי ניתנות לריפוי- תמצאו כאן

howtheyhealed.gufnaki.com

במיה לסוכרתיים!

ישנם סוכרתיים שנשבעים כי תוספת של ירק אחד בתזונה –במיה- עשתה שינוי משמעותי באיכות חייהם, ייצבה את רמות הסוכר שלהם, תרמה להפחתה משמעותית בצריכת התרופות להורדת סוכר.

האם במיה יפה לריפוי סכרת?

במיה, הירק השעיר על תכולתו הדביקה – היא כלי נשק פוטנטי ביותר להורדת רמות הסוכר בדם ולייצובם. מחקר נעשה לפני מספר שנים בסין בדק את ההשפעה של הוספת מנת במיה על חולי סוכרת מבוגרים והצליח להראות כי לאחר צריכה יומית קבועה של במינה- החולים הראו שיפור משמעותי ברמות הגלוקוז שלהם בדם שנבדקה בבוקר לאחר צום. ההמלצה של הרופאים באותו מחקר היתה להקפיד על צריכה יומי של במיה עם אתם חולים בסוכרת.

מי במיה לטיפול בסכרת

במיה שנקראת גם בינדי בהודו נמצאת שם בשימוש רחב וקיימת שם תרופה עממית לריפוי סוכרת: מים שהושרו בהם שתי פיסות של במיה חתוכות. קוצצים את הקצוות של הירק, חותכים אותו במררכזו בקו אנכי ומשרים אותו למשך לילה שלם בכוס מים. למחרת בבוקר שותים את מי הבמיה לפני ארוחת הבוקר וכאשר חוזרים על הריטואל הזה לפחות במשך שבועיים מגלים שיפור מדהים ברמות הסוכר בדם. עדיין לא ברור כיצד המנגנון עובד ואולם במקרים של סוכרת קלה ניתן לפעמים עם הפטנט הזה – כמו גם עם תזונה נכונה וספורט, לוותר על התרופות!

במיה מעולה גם לסיבוכי סכרת

סוכרתיים נמצאים בקבוצת סיכון לפתח גם מחלות לב, מחלות כליה, עיוורון ונמק ברגליים. הוכח כי צריכה יומית קבועה של מיה מונעת חלק גדול מן הצרות הללו. במיה מפחיתה באופן משמעותי את הכולסטרול הרע בדם, מפחיתה משקל, מגינה על הכליות וגם מונעת נזקים לרשתית העין ואף מונעת קטרטים (ירוד).

מה יש בה בגברת במיה שמעולה לסוכרתיים?

במיה מכילה מגוון עצום של רכיבים תזונתיים בינהם ויטמינים A, ויטמיני B, ויטמין C, סידן, אשלגן, זרחן, ברזל, נחושת , אבץ, מנגן ומגנזיום. חלק מן המינרלים הללו משתתפים בתהליך המטבולטי של גלוקוז בגוף. הוכח גם כי צריכה יומית של במיה תורמת להפחתה במשקל- מה שבתורו תורם לירידה בתסמיני הסוכרת.






















כל המאמרים על:



אולי יעניין אותך גם


חומר למחשבה

  • כל תרגיל הוא טוב אם עושים אותו היטב. ממש כשם שכל מלה היא טובה אם משתמשים בה במקומה. העיקר אם כן הוא ללמוד את ה"איך" ולא את ה"מה" לעשות

    משה פלדנקרייז, מייסד שיטת פלדנקרייז