אוסף של סיפורי החלמה מכל העולם של אנשים מעוררי השראה שריפאו את עצמם ממחלות כרוניות הנחשבות בלתי ניתנות לריפוי- תמצאו כאן
לא רק דר טוליו סימונצ'יני, האונקולוגי האיטלקי מרומא מטפל בהצלחה בחולי סרטן הערמונית. היום גם חולים בעצמם מטפלים בעצמם עם סודה לשתיה בתערובת ביתית שהם מכינים. אחד מהם הוא ורנון ג'ונסטון שמכנה את עצמו ויטו. לפני מספר שנים שלחו אותו הרופאים למות בבית לאחר שסרטן הרמונית שלו הגיע ל"סטייג 4" והתפשט לעצמות.
כיון שלא נשאר לו "על פי הרופאים" הרבה זמן לחיות. הלה ניסה פרוטוקולים שיהפכו את הדם והרקמות שלו לבסיסיים – כמה שיותר מהר כמו צזיום כלוריד (ראו מאמר באתר). אבל הטיפול היה מלווה בתופעות לוואי קשות וורנון החליט לעבור לטיפול פשוט יותר: סודה לשתיה מעורבבת עם מולסה שחורה ומעט מים. לסיפור הזה יש סוף טוב: סרטן הערמונית נעלם והיום מספר שנים אחרי ההצלחה הרפואית שלו הוא ממשיך לתחזק את הגוף על הפרוטוקול של מולסה וסודה לשתיה – כדי למנוע את הישנות הסרטן
הנה המתכון של ורנון כפי שהוא מתאר אותו בבלוג שלו "לרקוד עם הסרטן": מערבבים שתי כפיות של סודה לשתיה יחד עם שתי כפיות מולסה שחורה אורגנית בתוך כוס מים. מן התערובת הזו מתחילים לקחת כפית אחת ביום, מעלים בהדרגה את המינון לשתי כפיות פעמים ביום ואחר כך גם לשתי כפיות – 3 פעמים ביום. יש כאלו שמחממים מעט את המים יחד עם הכפיות של הסודה לשתיה כדי שזו תימס טוב יותר ותיספג ביתר יעילות בגוף ורק אחרי שהיא נמסה במים מוסיפים את המולסה.
המולסה השחורה משמשת כסוס טרויאני הנושא את הסודה לשתיה אל התאים הסרטניים. מולסה מופקת מקנה סוכר, היא מתוקה וברגע שרקמה סרטנית "מריחה" סוכרים ישר היא שואבת אותם אליה (מכאן גם הגדילה המהירה של התאים). בפרוטוקול הזה המולסה נושאת על גביה גם חומר קטלני עבור הסרטן – כיון שסודה לשתיה היא רכיב מאד בסיסי שהורג את תאי הסרטן ולא מאפשר להם להתפתח. בנוסף לכך סודה לשתיה יודעת לסלק קרינה מייננת שהצטברה בגוף ואשר בעצמה עלולה לחולל מוטציות בתאים נורמליים והתפתחות סרטן. מעבר לכך המולסה עצמה מכילה שפע של מינרלים בסיסיים כמו סידן אשלגן ומגנזיום שגם במחיצתם תאי הסרטן מתקשים לחיות.
הבחינו בין סודה לשתיה טהורה ובין אבקת אפיה שקונים במרכולים. האחרונה מכילה אלומיניום- מתכת רעילה לגוף שגם גורמת לאלצהיימר ולצרות בריאותיות אחרות.
על התואר "המזונות הבסיסיים ביותר" יש הרבה מתחרים. המובילים שבהם הם תרד ומלפפון – ואחר כך מובילים את הרשימה ברוקולי, כרוב קייל, בננות, תמרים, שומר, ארטישוק, שקדים, פלפלים, אספרגוס,זיתים שחורים, מלונים ואבטיחים- בעיקר אבטיחים בשלים!