תרופות סבתא

סיפורי החלמה מכל העולם

אוסף של סיפורי החלמה מכל העולם של אנשים מעוררי השראה שריפאו את עצמם ממחלות כרוניות הנחשבות בלתי ניתנות לריפוי- תמצאו כאן

howtheyhealed.gufnaki.com

דיאטת בצל להרזיה

האם בצל הוא מזון מרזה?

אם תפוח אחד ליום מרחיק מכם את הרופא, הרי שאכילת בצל אחד ליום תקרב אתכם למטרה של הרזיה, הצרת הקפים ודיאטה מהירה למשקל עודף גבוה. כיצד אכילת בצל ביום שורפת קלוריות ומחטבת את הגוף?

בצל קוורצטין והרזיה מהירה

בצלים הם מקור טוב של קוורצטין, חומר נוגד חמצון שבכוחו גם לשרוף קלוריות ולהגביר את קצב חילוף החומרים בגוף. נוגד החמצון קוורצטין נמצא לא רק בבצל אלא גם בתפוחים, תה, פירות הדר, ויין אדום ומכאן שכטקטיקת בריאות טובה מומלץ לאכול גם בצל וגם תפוח אחד מדי יום ביומו.

מה בדיוק הקשר בין בצל להרזיה והצרת היקפים?

כל סוגי הבצל (בצל יבש, עירית, כרישה, שאלוט, בצלים אדומים או בצל ירוק ) מעודדים ירידה במשקל כיון שהם עשירים במינרל כרום. כרום הוא מינרל הכרחי לשפור המטבוליזם של אינסולין וייצוב רמות הסוכר בדם. למה ייצוב רמות הסוכר בדם הוא מפתח מרכזי לשמירת משקל? כיון שרמות גלוקוז יציבות בדם מונעות את ה"רעב הגדול הזה שגורם לכם לרצות לטרוף" וממתן באופן טבעי את התשוקה הבלתי נשלטת לאכול.

בצל מסייע להרזיה בגלל המינרל כרום

ככל שתייצבו את רמות האנרגיה (רמת הסוכר בדם) כך תחוו פחות תשוקה לבלוס ולאכול מתוקים. למעשה בצל מסייע להרגיש גם שבעים, גם נמרצים וגם מלאי אנרגיה למשך תקופות זמן ארוכות יותר וכך אתם לא מתפתים לאכול באופן כפייתי, לבלוס ולעלות במשקל.

בצל כטקטיקת הרזיה: משפר את טעם הארוחה מבלי להוסיף לה הרבה קלוריות

בישול עם בצל היא דרך טובה כדי להוסיף טעם למזון מבלי להוסיף לו הרבה קלוריות. בבצל בינוני יש כ 44 קלוריות (בגלל תכולת הסוכרים הגבוהה שלו) אבל מעבר לסוכרים שבו הוא גם עתיר בסיבים תזונתיים שממלאים את הקיבה וגורמים במח לתחושת שובע. למעשה סיבים תזונתיים לא מתעכלים ועוזרים לך להישאר מלא ושבע מה שמסייע לשלוט על המשקל, לשלוט על רמות הסוכר בדם וגם להרים את רמת הכולסטרול הטוב בדם.

לא על הבצל לבדו: מחשבות על דיאטת הרזיה ומשקל עודף גבוההפחתת משקל

הרזיה והצרת היקפים דרך דיאטה טבעית בטוחה היא תהליך ללא פתרונות פלא של כדורים, או דיאטות אופנתיות. אצמם יש מספר מזונות שנוטים לגרום להרזיה מהירה יחסית כמו כרוב, קינמון, בצל, שקדים ואוכמניות אבל אלו הם רק עזרים משלימים. להלן מספר טקטיקות מוכחות שעבדו לאנשים שירדו בגדול במשקלם

ניהול יומן אכילה

נשמע אולי אובססיבי אבל כאשר אתם מנהלים יומן ורושמים בו מדי יום מה אכלתם יש לכם תמונת מציאות על עד כמה אתם אוכלים, מתי, ולמה. למדו גם לספור קלוריות, לפחות בשלב הראשון של משטר ההרזיה- תהליך זה - גם אם הוא נשמע 'חולני'- מחבר אתכם עם המציאות האמיתית של כמה באמת אתם אוכלים. בסופו של יום הרזיה או הפחתת משקל עודף היא מטימטיקה פשוטה: יש להוציא קלוריות יותר מכמות הכלוריות שנכנסת.

הליכה בכל אפשרות להורדת משקל עודף

לפעמים כמה שינויים זעירים באורח החיים מייצרים אימפקט עצום על הרזיה והורדת משקל. יש תמיד להשתמש במדרגות במקום במעלית או במדרגות הנעות. ויש להקפיד ו ללכת מדי יום. ההמלצה ללכת 10,000 צעדים ביום (כ8 ק"מ) היא רעיון טוב יותר אפילו מריצה. התחילו בקטן – מק"מ אחד ליום והגבירו את הקילומטרג' בהדרגה. מכורים לטלוויזיה ? - אין בעיה אבל למה שלא מצפו בה על גבי הליכון או אופני כושר?

התעמלות כח להרזיה

הרמת משקולות או עבודה נגד גומיות תגביר את חילוף החומרים של הגוף ותשרוף יותר שומנים שלא לדבר על כך שפעילות זו מחטבת את הגוף וממצקת אותו. הקפידו על התעמלות כח 3 פעמים בשבוע.

מחפשים הרזיה? שתו הרבה מים

ההחלטה להוריד במשקל הולכת עם הקפדה לשתות הרבה מים, לפחות 8 כוסות גדולות של מים ביום. הימנעו ממיצי פירות שהם עתירי סוכר ולכו על הפרי הטבעי שאף מכיל את הסיבים שתורמים לתחושת שובע בקיבה.

מחפשים לרזות? הקפידו על שינה טובה

מדהים לגלות כמה בורות יש בציבור בהקשר של שינה והפחתת משקל. נכון אמנם שיש להתעמל הרבה כדי להשיל קילוגרמים עודפים אבל מנוחה ושינה טובה חשובים לא פחות. בתקופת המנוחה השרירים נבנים ומאפשרים לגוף לשרוף יותר קלוריות וחשוב אפילו מכך, עייפות ומחסור בשינה גורמים למח להפםריש הורמון (גרלין) שמעודד אותנו לבלוס. שינה טובה מדכאת את ייצור ההורמון הזה ומשרה תחושת שובע ונינוחות בקיבה.






















כל המאמרים על:



אולי יעניין אותך גם


חומר למחשבה

  • הפסקתי לרשום תרופות לפציינטים שלי כאשר בחנתי מחדש את התובנה שהטבע הוא המרפא היחידי האמיתי כיון שהוא עושה שימוש במנגנוני ההגנה הטבעיים של הגוף. תפקיד הרופא הוא לשתף פעולה עם תהליך הריפוי של הטבע ולא "להחליף" אותו. והטבע?- מרפא לאט לאט ובמתינות (ממש כמו שעצים גדלים לאט ובהדרגה)- ולא ב"מהירות הבזק" מהיום להיום -  כפי שחלק מיצרני התרופות מבטיחים.

    הנרי ביילר, רופא