אוסף של סיפורי החלמה מכל העולם של אנשים מעוררי השראה שריפאו את עצמם ממחלות כרוניות הנחשבות בלתי ניתנות לריפוי- תמצאו כאן
להלן 5 דברים שכדאי לדעת על ונדיום לפני שמחליטים ליטול את התוסף:
ישנם מחקרים קליניים שמראים כי ונדיום מחקה את פעילות האינסולין בגוף האדם ועל כן הוא מסייע לאנשים שסובלים מהיעדר אינסולין או מירידה ברגישות התאים לאינסולין. לצד המחקרים התפרסמו סיפורי "נס רפואי" על אנשים שחלו בסכרת (גם חולי סכרת מבוגרים וגם חולי סכרת נעורים), נטלו את המינרל ונדיום בשלבים הראשונים של המחלה- והחלימו!. כתוסף תזונה הוא מגיע בפורמט של ונדייל סולפט, תכשיר שמורכב מן המתכת ונאדיום, חמצן וגופרית.
נטילת המינרל הזה בטבליות לא חפה מתופעות לוואי כמו בחילה , כאב בטן, שלשול, הקאות, גזים ולעיתים תיתכן גם אנמיה. חוקר הודי הצליח להראות גם את הצד השלילי של ונאדיום: במקביל לסגולותיו הטובות במטבוליזם של הגלוקוז, המינרל חוסם הרבה אנזימים בפעולות מטבולית אחרות של הגוף ועל כן עלול להיות רעיל.
החלטתם לנסות את תוסף התזונה הזה כדי להיאבק בסכרת? – כדאי שתדעו כי קיימות גם התוויות נגד. אסור לתת ונדיום לילדים. בנוסף ונדיום לא מומלץ לאנשים שכבר לוקחים תרופות לדילול הדם (כמו אספרין ,הפרין או וורפרין). לסוכרתיים בשלב מתקדם שכבר נוטלים תרופה נגד סכרת או מזריקים אינסולין – הונדיום עלול להתגלות כמסוכן כיון שביחד עם התכשירים הרפואיים הוא עלול לייצר היפוגליקמיה.
בגלל רעילותו הפוטנציאלית של התוסף, תמיד מומלץ לצרוך את המינרל ונדיום בצורתו בטבעית במזון. ונדיום נמצא במזונות הבאים: ביצים, פלפל שחור, זרעי שמיר, זיתים, שמן זית, תירס, צנוניות, שמן חמניות, תפוחים וכוסמת.