תרופות סבתא

סיפורי החלמה מכל העולם

אוסף של סיפורי החלמה מכל העולם של אנשים מעוררי השראה שריפאו את עצמם ממחלות כרוניות הנחשבות בלתי ניתנות לריפוי- תמצאו כאן

howtheyhealed.gufnaki.com

ניר אברהם, הרבליסט קליני וביוכימאי מטעם ביה"ס לרפואה בהדסה

להסתנכרן עם חוקי הטבע ולחקור אותם

הידע ממה להיזהר וממה להימנע הוא אחד המפתחות להשגת בריאות טובה גם בזקנה. הבעיה היום בעולמנו היא שתינוק נולד וכבר אחרי 4 שעות מזריקים לו חיסון עם חומרים קיצוניים וזאת מפאת היעדר מודעות וידע מספיקים של ההורים. גם בילדות ילדים חשופים להרגלי אכילה ותזונה לא נכונים מפאת היעדר ידע של סביבתו, אבל כאשר אדם מגיע לגילאים הבוגרים הוא יכול לעשות הרבה למען שימור בריאות טובה ואריכות ימים גם בזקנה וכאן שם המשחק הוא לחקור יותר את חוקי הטבע ולהסתנכרן איתם למשל בכל הנוגע לתזונה , בישול בריא או פעילות גופנית.

למה הכוונה?

הגוף לא סולח בגילאי 40 ומעלה על החטאות מהליכה על פי חוקי הטבע

ישנם הרבה דברים שאנשים עושים בתום לב בשל אינרציה, בשל תרבות רווחת או אופנות בריאות כאלו ואחרות מבלי לדעת את הפרטים הקטנים. אתן דוגמא: פעילות ספורטיבית נמרצת מקפלת בתוכה המון דברים טובים לגוף אבל במקביל היא גם יוצרת עקה חמצונית (רדיקלים חופשיים) שאינה מיטיבה עם הבריאות. מתוך הגישה העדרית והתרבותית הרווחת לאנשים ממהרים חדר כושר ועושים שם פעילות גופנית קיצונית מבלי לתת את הדעת על כך. לעומת זאת אם הם היו נוטלים כשעתיים לפני הספורט פירות וירקות שגדושים באנטיאוקסידנטים – הם היו נהנים רק מן התועלות של הספורט הנמרץ ומבלי לשלם את המחיר שעלולים לגבות הריכוזים הגבוהים יחסית של רדיקלים חופשיים. זוהי רק דוגמא אחת שמראה את הכח שטמון בידע ובמודעות – כאשר רוצים להשיג את המטרה של בריאות אופטימלית. צריך להפנים שעל החטאות שהגוף סולח בגילאי 20 30- הוא לא בהכרח סולח בגילאי 40-50 וצפונה.
























אולי יעניין אותך גם


חומר למחשבה

  • כדי להימנע ממחלות- אכול פחות,

    כדי להאריך את חייך - דאג פחות

    אמרה סינגפורית